Ga naar hoofdinhoud
CO2 Prestatieladder
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

CO2 Prestatieladder

Duurzaamheid is voor ons geen modewoord. Het zit in alles wat we doen. Van de keuze van ons vervoer tot de fairtrade koffie die we drinken. We werken voortdurend aan onszelf om de wereld te verbeteren. Daarom spannen we ons ook in om de CO2-uitstoot te verminderen. Als instrument voor inventarisatie en certificering gebruiken wij hiervoor de CO2-prestatieladder van de stichting SKAO.

Vragen? Neem contact op.
Ik help je graag verder.

Van mobiliteit tot kantoren

Met expertise nemen we onze eigen diensten en deze van onze klanten onder de loep. We bekijken hoe we nog beter aan de klimaatuitdagingen kunnen tegemoetkomen. Hierbij proberen we niet alleen de CO2-uitstoot van onze mobiliteit te reduceren, maar ook die naar die van onze eigen kantoren en andere bedrijfslocaties. We stellen onszelf altijd de vraag hoe het energieverbruik verder omlaag kan en hoe we duurzamere energiebronnen kunnen inzetten.

Lopende acties

  • Er zijn energieaudits uitgevoerd op alle kantoren, behalve Namen omdat zij binnenkort verhuizen. Hiervoor werken we tijdelijk met een benchmark voor kantoren.
  • Onze carbon footprint is berekend. Enkel het zakelijke vliegverkeer wordt hier later nog aan toegevoegd.
  • We stelden COPRO aan als auditor voor de certificering. Op donderdag 1 april vond er een kick-off meeting plaats om te bekijken welke details we nog moeten aanvullen. Wat blijkt?
  • De CO2 prestatieladder is nu bijna klaar voor certificering in niveau 3. Voordat het zover is, moeten we bijvoorbeeld nog onze toekomstige doelstellingen bepalen, een communicatieplan opstellen,...

Heb je nog vragen over onze milieufiches?

Stuur mij een e-mail.

Deze website gebruikt cookies.

Selecteer welke cookies je wilt accepteren.

Meer informatie