Ga naar hoofdinhoud
Bij ons werken
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Bij ons werken

Vragen? Neem contact op.
Ik help je graag verder.

Talent & Operations
Stel een vraag

Wij zijn Antea Group

Wij geloven dat we samen een betere leefomgeving kunnen creëren. Dat doen we door onze klanten naar slimme oplossingen te gidsen, goed voor hen én voor onze wereld. Antea Group Belgium draait op het enthousiasme van een divers team van 275 collega’s die werken vanuit kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen – en van thuis uit. Allemaal zijn ze gedreven door de complexe vraagstukken van vandaag én morgen. Teamwork is de rode draad: geen grenzen, geen hokjes, wel samen streven naar die betere toekomst. Want die begint nu.

Dit zeggen onze collega's

Timeline slide

Welzijn op de werkvloer als Whealthy Workplace

Timeline slide

Waarom werk je graag bij Antea Group?

Timeline slide

Hoe draag jij met je job bij aan duurzaamheid?

Timeline slide

Hoe maakt Antea Group het werkleven aangenamer?

Grenzen verleggen voor een betere wereld

Zin om echt het verschil te maken? Wij ook. Duurzaamheid is voor ons geen modewoord. Het zit in alles wat we doen. Van de keuze van ons vervoer tot de fairtrade koffie die we drinken. We werken voortdurend aan onszelf om de wereld te verbeteren. Daarom zetten we ook maximaal in op innovatie en kennisdeling. Zo gidsen we onze klanten naar grensverleggende oplossingen waar zij beter van worden en onze omgeving ook. Want daar doen we het voor.

Zo vertalen we dat naar actie

Altijd blijven groeien

Wij geloven in mensen. Vertrouwen en vrijheid geven, loont. Als werknemers groeien, groeit het bedrijf mee. Je werkt dan ook in kleine, wisselende, zelfsturende teams. Van bij de start krijg je de kans om je stempel te drukken op uitdagende projecten. Je proeft van verschillende domeinen en leert snel je andere collega’s kennen. Zo ontdek je alle mogelijkheden binnen het bedrijf. Een eerste project is geen eindhalte bij Antea Group. Het is het begin. Wij steunen en begeleiden je in de weg die je wil afleggen met opleidingen en een traject op maat.

Ontdek hoe je kan groeien

Jij maakt het verschil

Elke collega is uniek. Dat maakt het boeiend werken en is goed voor onze klanten en ons bedrijf. We streven naar een omgeving waarin elke werknemer zijn volle potentieel kan ontwikkelen. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak met aandacht voor ieders draagkracht, veerkracht en energie. We gaan gepassioneerd voor onze opdracht en onze klant maar we weten dat het leven ook meer is dan dat. Jij kan rekenen op een gezonde werk-privébalans, flexibel werken en genoeg ontspanning met cultuur en sport.

Zo zetten we je welzijn voorop

Wil jij de wereld van morgen mee vormgeven?

alt-text

Onze vacatures

alt-text

Onze domeinen

alt-text

Onze projecten

Spontaan solliciteren?

Neem contact op.

Talent & Operations
Stel een vraag