Ga naar hoofdinhoud
Grenzen verleggen voor een betere wereld
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Grenzen verleggen voor een betere wereld

Vragen? Neem contact op.
Ik help je graag verder.

Talent & Operations
Stel een vraag

Grenzen verleggen voor een betere wereld

Zin om echt het verschil te maken? Wij ook. Duurzaamheid is voor ons geen modewoord. Het zit in alles wat we doen. Van de keuze van ons vervoer tot de fairtrade koffie die we drinken. We werken voortdurend aan onszelf om de wereld te verbeteren. Daarom zetten we ook maximaal in op innovatie en kennisdeling. Zo gidsen we onze klanten naar grensverleggende oplossingen waar zij beter van worden en onze omgeving ook. Want daar doen we het voor.

Grenzen verleggen voor een betere wereld
Grenzen verleggen voor een betere wereld

Duurzaam in de kern

Met het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen bekijken we sinds 2017 onze werking in al zijn facetten door een duurzame bril. Het biedt ons een concreet actieplan voor maatschappelijk verantwoord en klimaatbestendig ondernemen. Eind 2020 behaalden we dit Charter voor de derde keer op rij wat ons het SDG Pioneer certificaat opleverde. Maar we zijn er nog niet. Jaar na jaar leggen we de lat hoger. En dat doen we samen met onze partners en klanten.

Een eigen Klimaatcel

De klimaatproblematiek staat bij ons én onze klanten hoog op de agenda. Daarom riepen we een Klimaatcel in het leven. Met expertise nemen we onze eigen diensten en deze van onze klanten onder de loep. We bekijken hoe we nog beter aan de klimaatuitdagingen kunnen tegemoetkomen. In dat kader gaan we ook aan de slag met de CO2-prestatieladder, een milieumanagementsysteem uit Nederland. Het meet de klimaatprestaties van bedrijven in de bouwsector. De Vlaamse en Waalse overheden willen het tot 2022 uittesten. Wat de overheid ook beslist, wij maken alvast werk van alle mogelijke CO2-reducties.

Grenzen verleggen voor een betere wereld
Grenzen verleggen voor een betere wereld

Innovatie, deel van ons DNA

We zoeken voortdurend naar nieuwe, slimme oplossingen. Zo blijf je als werknemer uitgedaagd. We investeren in Onderzoek & Ontwikkeling, begeleiden jaarlijks onderzoeksprojecten met ons innovatieplatform en we belonen straffe ideeën met onze eigen Innovation Awards. Van de 89 voorstellen uit België, Nederland, Frankrijk en de VS, kwam België er recent als winnaar uit met de ‘Energie Transitie Toolbox’. Het berekent de optimale configuratie van een energieproductiesysteem en de energienetwerken voor een specifiek gebied. Een katalysator dus voor lokale energiegemeenschappen.

Fan van fiets en openbaar vervoer

Duurzaamheid is deel van ons dagelijks leven. We kiezen dan ook voluit voor de fiets en het openbaar vervoer. Als werknemer kan je een abonnement krijgen voor tram, trein en bus maar ook voor velo en blue bike. En er zijn leasefietsen of je eigen bedrijfsfiets. Zo geraak je vlot tot bij elk kantoor – of dat van de klant. Ook ons wagenpark ondergaat een vergroening met steeds meer elektrische modellen die je op de site zelf kan opladen.

Wil jij de wereld van morgen mee vormgeven?

alt-text

Bij ons werken

Bekijk onze vacatures
alt-text

Bij ons werken

Altijd blijven groeien
alt-text

Bij ons werken

Jij maakt het verschil

Spontaan solliciteren?

Neem contact op.

Talent & Operations
Stel een vraag

Deze website gebruikt cookies.

Selecteer welke cookies je wilt accepteren.

Meer informatie