Dit voorjaar slaan we opnieuw de handen in elkaar met Voka om bedrijven voor te bereiden op de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze richtlijn vereist gedetailleerde verslaglegging over duurzaamheidsinspanningen in de ESG-pijlers (Environment, Social, Governance) en vormt een essentieel onderdeel van de Europese Green Deal, die streeft naar klimaatneutraliteit tegen 2050.

Opleidingsreeks voor CSRD-compliance

In drie interactieve sessies leer je alles over de CSRD. Van de definitie en scope tot de concrete rapporteringsrichtlijnen (ESRS) en het bepalen van materiële thema's voor jouw organisatie. Onze experts begeleiden deze sessies, waarbij de laatste diepgaand advies biedt over diverse duurzaamheidsthema's.

Deze unieke opleiding richt zich op bedrijfsleiders, duurzaamheidsmanagers en anderen die verantwoordelijk zijn voor CSRD-rapportage. De vereisten van de CSRD verschillen per bedrijfsgrootte en -status, met deadlines variërend van 2025 tot 2027. Benieuw of jij tot één van de doelgroepen behoort? Lees dan zeker deel 1 van onze blogreeks “Aan de slag met de CSRD”.

Praktische informatie

De opleidingsreeks gaat door bij Voka Antwerpen-Waasland (sessie 1 en 2) en op ons hoofdkantoor in Berchem (sessie 3) op de volgende datums:

  1. 29 februari 2024
  2. 21 maart 2024
  3. 18 april 2024
Ik schrijf me in!