Ga naar hoofdinhoud
Jij maakt het verschil
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Jij maakt het verschil

Vragen? Neem contact op.
Ik help je graag verder.

Stel een vraag

Jij maakt het verschil

Elke collega is uniek. Dat maakt het boeiend werken en is goed voor onze klanten en ons bedrijf. We streven naar een omgeving waarin elke werknemer zijn volle potentieel kan ontwikkelen. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak met aandacht voor ieders draagkracht, veerkracht en energie. We gaan gepassioneerd voor onze opdracht en onze klant maar we weten dat het leven ook meer is dan dat. Jij kan rekenen op een gezonde werk-privébalans, flexibel werken en genoeg ontspanning met cultuur en sport. 

Jij maakt het verschil
Jij maakt het verschil

Ruimte voor je leven

Je werkt graag enkele dagen per week van thuis uit? Je moet je kinderen afhalen van school? We zijn een flexibele werkgever. Maar bovenal een menselijke werkgever. We begrijpen dat er ook andere prioriteiten zijn. Misschien heb je naast het werk nog dromen die je wil waarmaken of krijg je plots onaangenaam nieuws. Samen zoeken we naar oplossingen.

Tijd voor ontspanning

De boog kan niet altijd gespannen staan. Naast werken, weten we ook heel goed hoe we ons kunnen uitleven. Onze eigen netwerken, JOIN en High 5, organiseren regelmatig afterwork events en workshops om collega’s te verbinden, te inspireren en innovatie te stimuleren. Ook is er een cultuurgroep en sportgroep die graag activiteiten op touw zetten. Denk maar aan familiedagen, fietsuitstappen, de Warmathon, 10 Miles en sporten op het werk.

Wil jij de wereld van morgen mee vormgeven?

alt-text

Bij ons werken

Bekijk onze vacatures
alt-text

Bij ons werken

Grenzen verleggen voor een betere wereld
alt-text

Bij ons werken

Altijd blijven groeien

Spontaan solliciteren?

Neem contact op.

Stel een vraag

Deze website gebruikt cookies.

Selecteer welke cookies je wilt accepteren.

Meer informatie