Ga naar hoofdinhoud
Betrouwbaar, vakkundig, efficiënt en innovatief
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Al meer dan 45 jaar werken wij als gidsende partner voor overheden, bedrijfsleven en industrie

Betrouwbaar, vakkundig, efficiënt en innovatief

In België zetten meer dan 275 specialisten elke dag de schouders onder de uitwerking van multidisciplinaire oplossingen voor complexe vraagstukken. Samen met onze klanten hebben we een betere toekomst als horizon. Die opdrachtgevers typeren onze dienstverlening als als betrouwbaar, vakkundig, efficiënt en innovatief. En daar zijn we trots op.

Betrouwbaar, vakkundig, efficiënt en innovatief
Betrouwbaar, vakkundig, efficiënt en innovatief

Trots op onze groei

De kiem van Antea Group Belgium werd gevormd medio jaren ’70. Toen nog kleinschalig, met een handvol collega’s, werd ingezet op pragmatisch en deskundig bodemadvies. Vanaf 1990 werd een momentum ingezet dat niet meer is gestopt. Eigen groei en strategische overnames hebben geleid tot steeds verder gaande inhoudelijke verbreding en het multidisciplinaire team van deskundigen dat vandaag actief is.

Altijd een expert dicht bij de klant

In België zijn we operationeel vanuit onze kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Namen en Oostkamp. Daarnaast zetten we hard in op telewerken. Deze spreiding van (thuis)kantoren geeft ons de nodige draagkracht om projecten op te vangen. Er is altijd een expert dicht bij.

Kennis is onze rode draad

We hechten veel belang aan het continu aanscherpen van talenten. Dit vertaalt zich in het structureel vrijmaken van middelen en tijd voor innovatie maar ook voor opleiding, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Kennis is immers onze rode draad.

Antea Group maakt deel uit van een wereldwijd kennisnetwerk. Zo blijven we continu op de hoogte van de meest recente evoluties in het veld. Klanten kunnen hierdoor rekenen op een integrale benadering van vraagstukken en relevante resultaten.

Ben je op zoek naar een partner die multidisciplinair inzetbaar is?

En waarmee je een goede relatie hebt? Dan vind je in Antea Group alles wat je zoekt.

image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt

Samen werken we aan een betere toekomst

Bekijk vacatures

Deze website gebruikt cookies.

Selecteer welke cookies je wilt accepteren.

Meer informatie