Ga naar hoofdinhoud
Ons verhaal
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Over Antea Group

Ons verhaal

De kiem van Antea Group Belgium werd gevormd medio jaren ’70. Toen nog kleinschalig, met een handvol collega’s, werd er ingezet op pragmatisch en deskundig bodemadvies. Vanaf 1990 werd een momentum ingezet dat niet meer is gestopt. Eigen groei en strategische overnames hebben geleid tot steeds verder gaande inhoudelijke verbreding en het multidisciplinaire team van deskundigen dat vandaag actief is. Ondertussen werken we al meer dan 50 jaar als gidsende partner voor overheden, bedrijfsleven en industrie.

Ons verhaal
Ons verhaal

Altijd een expert dicht bij de klant

In België zijn we operationeel vanuit onze kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Namen en Oostkamp. Daarnaast zetten we hard in op telewerken. Deze spreiding van (thuis)kantoren geeft ons de nodige draagkracht om projecten op te vangen. Er is altijd een expert dicht bij.

Een internationaal kennisnetwerk

Antea Group telt meer dan 3.500 medewerkers wereldwijd met vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Zo blijven we continu op de hoogte van de meest recente evoluties in het veld. Klanten kunnen hierdoor rekenen op een integrale benadering van vraagstukken en relevante resultaten. Vandaar ook het gedeelde motto: Understanding Today. Improving Tomorrow.

Als medeoprichter en partner van de Inogen Alliance versterken we onze internationale aanwezigheid. Dit globale netwerk van adviesbureaus biedt kwalitatieve, consistente en kostenefficiënte oplossingen aan multinationals op het gebied van duurzaamheid, milieu, gezondheid en veiligheid.


alt-text

Onze business units

alt-text

Duurzaamheid

alt-text

Onze domeinen

Ben je op zoek naar een multidisciplinaire partner?

Antea Group is de gids waarop je kan rekenen.

image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt

Samen werken we aan een betere toekomst

Bekijk vacatures