Het Wereld Water Forum is het grootste multi-stakeholder evenement in de watergemeenschap. Ook dit jaar is Antea Group weer aanwezig, op de editie in Dakar van 21 tot 26 maart. Onze experts staan er voor je klaar om jouw wateruitdagingen te bespreken en aan te pakken.

Ontmoet ons in Hall D en E

Het Wereld Water Forum is een uitstekende gelegenheid om de watergerelateerde inspanningen uit de publieke en private sector te ontdekken. Het biedt een uniek platform waar de watergemeenschap en belangrijke besluitvormers kunnen samenwerken en actieplannen voor de lange termijn kunnen opstellen voor wateruitdagingen overal ter wereld. Denk maar aan de vele problemen die de waterzekerheid bedreigen. Ook onze experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de projecten die Antea Group wereldwijd uitvoert. Je kan ons vinden op 2 plekken: 

  1. Op onze internationale Antea Group-stand in hall D, D46
  2. En op de stand van Belgisch ontwikkelingsagentschap Enabel in Hall E, E45-48. 

Over het Wereld Water Forum

Het WWF wordt sinds 1997 om de drie jaar georganiseerd door de World Water Council, in partnerschap met een gastland. Dit jaar gaat het evenement door in Dakar (Senegal) van 21 tot 26 maart. De organisatie wil als drijvende kracht voor verandering conventies ter discussie stellen en nieuwe ideeën genereren.