Antea Group heeft een bijzondere mijlpaal bereikt: 50 jaar actief in België! Dit hebben we gevierd tijdens een feestelijke avond in de historische Handelbeurs in Antwerpen. Een onvergetelijke ervaring die in het teken stond van de rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van ons bedrijf.

50 jaar innovatie en impact

Ons jubileum staat in het teken van reflectie op vijf decennia van toewijding aan de wereld waarin we leven. Sinds onze oprichting in 1974 zijn we gegroeid tot pioniers in het bieden van relevante oplossingen voor een steeds veranderende wereld. Door de jaren heen zijn het de vastberadenheid, veerkracht en het talent van onze collega’s die ons steeds vooruit hebben gestuwd. Al 50 jaar lang zetten we ons in voor een veranderende wereld, waarbij we altijd streven naar oplossingen die onze klanten vooruithelpen. We vieren dus niet alleen ons verleden, maar kijken we ook vooruit naar wat de toekomst brengt.

Een onvergetelijke avond vol inspiratie en verbinding

Op donderdag 19 september 2024 beleefden we samen met onze klanten, partners en collega's een speciale avond ter ere van ons 50-jarig jubileum. De locatie voor dit bijzondere evenement was de prachtige Handelbeurs in Antwerpen, een plek vol geschiedenis die perfect paste bij deze mijlpaal. De gasten werden meegenomen op een unieke reis door de tijd tijdens een spectaculaire dinershow.

We vierden niet alleen ons verleden, maar ook de kracht van verbinding, één van onze kernwaarden. Samen met zo'n 250 klanten, partners en collega's genoten we van een feestelijk diner, gevolgd door een betoverende show en een informeel netwerkmoment. In dit feestjaar stonden ook onze andere kernwaarden centraal: toewijding, daadkracht en nieuwsgierigheid. Deze waarden hebben ons gebracht tot waar we nu zijn en zullen ons ook in de toekomst richting geven.

Bekijk onze aftermovie