World Water Week, georganiseerd door Stockholm International Water Institute (SIWI), vindt plaats van 25 - 30 augustus in Stockholm. Experts, praktijkmensen, beleidsmakers, bedrijfsinnovatoren en jonge professionals uit de hele wereld ontmoeten elkaar met het doel om te netwerken en ideeën uit te wisselen rond het thema "Water for society - including all".

Via 200 sessies in verschillende formats en met een scala aan onderwerpen, wil het congres het mogelijk maken dat wetenschappelijke, zakelijke, beleids- en burgergemeenschappen hun expertise delen en oplossingen ontwikkelen voor de meest dringende watergerelateerde uitdagingen van vandaag.

Ontmoet ons op stand C16

Antea Group zal aanwezig zijn op stand C16. Onze experts zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de waterprojecten die Antea Group wereldwijd heeft uitgevoerd.

Kom naar onze presentatie

Antea Group zal ook deelnemen aan de plenaire sessies. De paper "Flood risk mapping for all: a flexible methodology and toolbox", zal op zondag 25 augustus om 14:00 uur gepresenteerd worden tijdens de sessie "Equity in Climate Change Adaptation".

De World Water Week is een uitstekende gelegenheid om de waterbeheer inspanningen van experts uit de publieke en private sector te ontdekken.