Ga naar hoofdinhoud
Altijd blijven groeien
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Altijd blijven groeien

Vragen? Neem contact op.
Ik help je graag verder.

Talent & Operations
Stel een vraag

Altijd blijven groeien

Wij geloven in mensen. Vertrouwen en vrijheid geven, loont. Als werknemers groeien, groeit het bedrijf mee. Je werkt dan ook in kleine, wisselende, zelfsturende teams. Van bij de start krijg je de kans om je stempel te drukken op uitdagende projecten. Je proeft van verschillende domeinen en leert snel je andere collega’s kennen. Zo ontdek je alle mogelijkheden binnen het bedrijf. Een eerste project is geen eindhalte bij Antea Group. Het is het begin. Wij steunen en begeleiden je in de weg die je wil afleggen met opleidingen en een traject op maat.

Altijd blijven groeien
Altijd blijven groeien

Zelfsturende teams

Werken in zelfsturende teams? Dat betekent vrijheid om zelf invulling te geven aan je opdracht en je aanpak. Je wordt uitgedaagd en bent daardoor creatiever en gemotiveerder. En het blijft boeiend want je wisselt vaak van team en van rol. De ene keer ben je projectleider, de andere keer projectmedewerker. Geen stijve hiërarchie dus. Iedereen voelt zich gewaardeerd en kan bij elkaar terecht. Samen vorm je echt een team. En dat maakt het gewoon fijn werken.

Geef je carrière een duw

De wereld verandert snel. Net daarom is jouw permanente professionele ontwikkeling belangrijk voor ons. We staan je bij met advies, opleidingen en workshops. Die kunnen intern georganiseerd worden met onze eigen experts (ook van andere Antea Group landen) of extern. In dialoog stippel je een persoonlijk ontwikkelpad uit dat in lijn ligt met jouw doel. 

Altijd blijven groeien
Altijd blijven groeien

Jouw loon groeit mee

Er zijn veel manieren om te groeien. Daar hoort jouw loonpakket natuurlijk ook bij. Antea Group biedt je een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een loonbonussysteem, en een groeps- en hospitalisatieverzekering. Met het Flex Income Plan kan je zelfs een deel van je pakket aanpassen aan je eigen wensen. Je speelt bij ons een actieve rol in je eigen loopbaanontwikkeling. Dus als jij groeit, groeit je loon mee.

Wil jij de wereld van morgen mee vormgeven?

alt-text

Bij ons werken

Bekijk onze vacatures
alt-text

Bij ons werken

Grenzen verleggen voor een betere wereld
alt-text

Bij ons werken

Jij maakt het verschil

Spontaan solliciteren?

Neem contact op.

Talent & Operations
Stel een vraag